Byggbesiktning Helsingborg

Weberg Tak och Byggkonsult AB – byggbesiktning Helsingborg

Noggranna och kvalitativa besiktningar

Välkommen till Weberg Tak och Byggkonsult AB. Vi vänder oss till dig i Helsingborg med behov av byggbesiktning. Bland våra kunder finns bland annat privatpersoner, byggföretag och fastighetsägare med flera. Vår målsättning är att alla som anlitar oss ska bli 100 procent nöjda. Därför ser vi till att anpassa arbetet efter de behov och önskemål som föreligger.

Styrkan i vårt företag ligger i personalens breda kompetens, som förvärvats genom år av erfarenhet i branschen och givetvis adekvat utbildning. Nämnas kan, att det finns byggnadsingenjörskompetens med SBR och RISE-certifiering hos oss. En mer komplett bild av vårt tjänsteutbud kan du få om du läser under tjänster.

Nöjda kunder

100 procent nöjda kunder är det viktigaste för oss. Vi är ett företag som expanderar, tack vare att våra tjänster är efterfrågade och att vi har ett klanderfritt rykte. Du kan lita på oss och vår kompetens, och att du får den hjälp du behöver!

Här finns vi

Vårt företag finns i Åstorp och det geografiska arbetsområdet är runt om i Skåne. Vi stänger dock inte dörren för någon. Befinner du dig i omnejd av Skåne och önskar anlita oss, vänligen hör av dig, så ska vi se vad vi kan göra!

Kontakta oss

Om någon av våra tjänster tilltalar dig, vill ha en offert, eller om du undrar över någonting, så är du välkommen att kontakta oss. Du kan höra av dig på telefon, via mejl, eller ett direktmeddelande på Facebook.

Vill ni veta mer?